Träning/Rehab

[ingen motivation]

Jag känner ingen motivation till att börja träna igen, jag vill men vet inte hur jag ska börja. Jag har alla möjligheter men jag utnyttjar dom inte, jag har allt här hemma men jag gör ändå ingenting. Idag kände jag att jag måste göra något men vart ska jag börja? Först tänkte jag att jag skulle ut och springa men mina löparkläder har jag packat ner och jag kommer inte tvätta innan vi åker iväg så det känns dumt att svetta ner dom. Funderade istället på om jag skulle spinna eller göra ett pass till någon av alla tränings program jag har men jag vet inte hur jag ska komma till det steget att gå till garderoben, klä på mig träningskläderna och sedan sätta mig på spinningcykeln eller sätta på träningsprogrammet. Jag vill så gärna men jag känner noll motivation..

När vi kommer hem igen ska jag köpa simkort på klitterbadet och när jag köpt mitt 4 månaders kort finns det ingen återvändo, då måste jag ta det på allvar och inte låta det gå ut utan att jag ens använt det. Jag har köpt baddräkt, handduk och väska som jag ska ha när jag simmar så jag har inget att skylla på förutom några dagar i månaden när det är okej att inte simma. Men annars kan jag inte skylla på något om det inte skulle vara att jag råkar bli sjuk, simma med en lätt förkylning tror jag inte skadar sålänge jag inte har infektion i kroppen.

Jag vill verkligen få motivation igen som jag hade i somras, tyvärr så har det alltid varit av samma anledning som träningen sinat.. Jobb och åter jobb, jag har börjat jobba och jobbat rätt mycket och då har det knappt funnits tid att träna eller när jag kommit hem så har jag varit så jäkla trött att det inte funnits någon ork till det. Jag ska verkligen försöka komma igen nu i februari och sedan hålla det så gott jag kan trotts jobb och allt vad det heter, finns inga undantag. Jag måste verkligen, jag mådde bra när jag tränade och jag vill känna så igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.