Bilder,  Mitt liv..,  Tips och rek

[mitt hååår]

Jag minns inte om jag visat bild sen jag lät en lärling klippa mig hemma hos henne. Jag ville klippa topparna och hon kostade bara 180 kr, fattig student som jag var tyckte jag det var skitbra så lät henne klippa mig. Dock var det ett riktigt stort misstag! Hon verkade inte veta vad hon höll på med och jag kände mig inte nöjd när jag gick därifrån, men hon sa att de skulle vara så. För de första klippte hon i torrt hår, hon sa att det var bättre. WTF!? Sen när blev de bättre att klippa lockigt hår torrt??

Efter ca 2 veckor plattade jag håret och fick mig en chock, vad i helvete hade hon gjort med mitt hår?? Och hon ska vara utbildad frisör? Jag klipper bättre än det där! Efter 2-3 månader tröttnade jag på att alltid ha håret uppsatt i en bulle så tog tag i eländet och klippte mig själv. Det blev jämnare och mycket bättre än vad det var innan.

Här är före och efter bild!

20120625-195902.jpg

Trodde hon jag skulle bli nöjd av att se ut sådär i håret? Se bilden till vänster.

Ett tips! Låt aldrig någon du inte känner klippa dig hemma hos sig om du inte vet hur han/hon klipper. Hos en frisör kan du alltid gå tillbaka om det är fel, jag kunde säkert gjort de men hon får inte röra mitt hår igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.